Webdesign


Het meest opvallende van iedere marketing uiting is altijd in eerste instantie de vormgeving. Met een verzorgd ontwerp van uw boodschap straalt uw bedrijf meteen meer professionaliteit uit zonder dat de ontvanger zich nog op de hoogte heeft gesteld van de boodschap. De verpakking van uw boodschap bepaalt of de ontvanger de boodschap interessant genoeg zal vinden om te lezen.

Omdat over smaak niet valt te twisten, trachten wij aan de hand van een inventariserend gesprek een idee te krijgen bij uw ideëen en geven wij u onze mening. Op basis van één of meerdere stijlvoorstellen komen we samen met u tot een definitief ontwerp dat zowel functioneel als qua design aan uw eisen en wensen voldoet.

Concept,
Aan de hand van uw wensen wordt een offerte gemaakt waarin de diverse onderdelen, de éénmalige en eventuele jaarlijkse kosten worden gespecificeerd. Na akkoord van de offerte, wordt een eerste opzet gemaakt voor de navigatie en layout. Hierop mag u uw kritiek geven waarmee layout wordt aangepast. Na uw goedkeuring wordt het technische gedeelte van de website gemaakt en kunnen uw teksten en foto´s geplaatst worden. Hierna zetten wij de website op internet en is deze voor iedereen te bekijken.

Productie,
Onderweg naar een perfect eindresultaat!

Ontwerp en productie van uw bedrijfswebsite
Onderhoud van nieuwe of bestaande sites.
Banner design.
Logo / huisstijl design.
Productie van FLASH, XML en (D)HTML programmeerwerk.
Databases waarmee gewerkt worden zijn MySQL.